• Πρόσοψη καταστήματος ΣΙΟΥΤΗΣ Κ.
  • Αποθήκη εμπορευμάτων ΣΙΟΥΤΗΣ Κ.
  • Εμπορεύματα ΣΙΟΥΤΗΣ Κ.

Γιατί μας επιλέγετε

Κ. ΣΙΟΥΤΗΣ Ε.Ε.

Το 1984 ο Κ. Σιούτης, έχοντας ήδη σημαντική θητεία στον χώρο, προχώρησε στην σύσταση της επιχείρησης με αντικείμενο πωλήσεων: Ελαστικούς και πλαστικούς σωλήνες, αντλίες, μηχανήματα, και εξαρτήματα αέρος, πυροσβεστικά είδη και εξαρτήματα και πλείστα ναυτιλιακά και άλλα είδη.

Η εταιρεία μετεξελίχθη το 1990 στην Κ. ΣΙΟΥΤΗΣ Ε.Ε., η οποία με διευρυμένη γκάμα ειδών και κύκλο εργασιών συνεχίζει μέχρι σήμερα έχοντας αποκτήσει την εμπιστοσύνη των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο ναυτιλιακό χώρο και άλλων εμπορικών και βιομηχανικών επιχειρήσεων σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Το 1996 έγινε η οριστική μετεγκατάσταση στο ιδιόκτητο 5όροφο κτίριο στην συμβολή των οδών Φωκίωνος 23 κ Αγίου Διονυσίου που είναι και σήμερα η έδρα της επιχείρησης.

Σήμερα, η εταιρεία μας είναι εισαγωγική και εμπορική και ασχολείται με την χονδρική πώληση σωλήνων (ελαστικών και πλαστικών) αντιπροσωπεύοντας αποκλειστικώς τους σπουδαιότερους κατασκευαστές (TUBITHORITALY, IPLITALY, MESASPAIN κα) με τεράστιο στοκ, γεγονός που μας κάνει να έχουμε πλούσια γκάμα ετοιμοπαράδοτων προϊόντων που παρουσιάζουν μεγάλο εμπορικό και ποιοτικό ενδιαφέρον.

Στον τομέα των αντλιών είμαστε αντιπρόσωποι των οίκων ORION (SWEDEN), LVM (ENGLAND), INTERSIGMA (CZECH REPUBLIC), HCP (TAIWAN), ROVER (ITALY), LIVERANI (ITALY), GVR (ITALY), VELOX κα.

Επίσης είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των κομπρεσέρ προκινήσεως 40 bar του οίκου ABC (SPAIN) ενώ διαθέτουμε και πλήρη σειρά αεροσυμπιεστών χαμηλής πίεσης.

Σωλήνες

Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των σπουδαιότερων κατασκευαστών ελαστικών και πλαστικών σωλήνων TUBITHOR-ITALY, IPL-ITALY, MESA-SPAIN κ.α.

Σωλήνες

Δείτε δείγματα σωλήνων που εμπορευόμαστε εδώ.

Αντλίες

Αντιπρόσωποι των οίκων ORION (SWEDEN), LVM (ENGLAND), INTERSIGMA (CZECH REPUBLIC), HCP (TAIWAN), ROVER (ITALY), LIVERANI (ITALY), GVR (ITALY), VELOX κα.

Αντλίες

Δείτε δείγματα αντλιών που εμπορευόμαστε εδώ.

Πυρόσβεση

Πλήρης γκάμα πυροσβεστικών εξαρτημάτων–ειδών κρουνοποιίας (μάνικες πυρόσβεσης, ταχυσύνδεσμοι (ρακόρ) παντώς τύπου, ημιρακόρ, ακροσωλήνια, επιστόμια).

Πυρόσβεση

Δείτε δείγματα από τα προϊόντα μας που αφορούν την πυρόσβεση εδώ.

Κομπρεσέρ

Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των κομπρεσέρ προκινήσεως 40 bar του οίκου ABC (SPAIN), ενώ διαθέτουμε και πλήρη σειρά αεροσυμπιεστών χαμηλής πίεσης.

Κομπρεσέρ

Δείτε δείγματα από τα προϊόντα μας που αφορούν μηχανήματα και εξαρτήματα αέρος εδώ.